top of page
achtergrond yune.jpg

About Me

Yune Beerling - Hobby Bakker, Liefde voor Horeca

89a788ff-d3a3-4b19-abc8-6515835380db_edited_edited.jpg

Hii, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Mijn naam is Yune Beerling en ik ben sinds April 2021 begonnen met taarten maken. Bakken was altijd iets wat ik erg leuk vind en sinds de lockdown van covid-19 heb ik het plezier in bakken nog meer gevonden. Ik werk zelf in de horeca als gastvrouw en daar is mijn liefde ook nog steeds erg groot voor. Maar naast mijn werk in het restaurant, maak ik (voornamelijk) erg graag taarten en truffels. Door filmpjes te kijken leer ik steeds een beetje meer, en worden de taarten steeds mooier. 

Zoals wel te lezen is, ben ik dus een hobby bakker, maar wat ondertussen uitgelopen is naar een klein bedrijf. Ik heb nog niet super veel ervaring en doe dit dus nog niet zo heel lang, maar ik wil er wel veel meer hierin gaan bereiken. 

In de taarten zit een hoop tijd en kosten en daar zijn de prijzen ook op gebaseerd. Ik heb nog een hele weg te gaan en ben al super trots dat ik zo ver ben gekomen, want dat had ik nooit verwacht! Mijn doel is om uiteindelijk een super goede taartenbakster te worden met veel ervaring, maar ik heb nog een lange weg te gaan. ;-) 

Ik hoop jullie iets beter geïnformeerd te hebben.

Liefs, 

Yune Beerling

Delicious Bakerys

LOGO Yune.png
bottom of page